perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusaaton paketti

Juhannusaaton vastaisena yönä sain SLY-emolta postia, että pakettini olisi postissa. Hieno juttu. Olin joka tapauksessa menossa aamusella kauppaan, jonka yhteydessä postimme sijaitsee. Kesäkuun pakettini taisi olla hieman myöhässä postitettu, mutta kaikki tuo unohtui, kun tutustuin runsaaseen ja miellyttävään sisältöön!!! Kiitos, vielä tuntematon parini. Kaikelle tälle tavaramäärälle löytyy varmasti jälleen kerran käyttöä!


Paketin sisällä oli kaunis kesäkortti ja 4 ohjetta

Paketin ulkoasu oli kesäisen iloinen - juhannusaattoon sopiva!

 
 
Ohjeina SLYni oli lähettänyt karamellijuustokakun, chocolate chips cookies, suklaahippumuffinssit ja raikas mansikkajuoma. Aika mukavasti hän osui koko perheen makumieltymyksiin!!! Nam.
Elintarvikkeita paketista löytyi seuraavasti: luomu täysjyvävehnäjauhoja, kaakaojauhetta, leivinjauhetta, tummaa leivontasuklaata, mantelijauhetta, suklaarakeita, hasselpähkinärouhetta ja tummaa ruokosokeria. Erityiskiitos noista "korvaavista, terveellisistä" vaihtoehdoista eli jauhoista ja ruokosokerista!

 
Juhannuspaketista löytyi myös tällainen "vapaa osuus", josta olin myös kovin mielissäni! Värikkäitä, kesään sopivia muffinssivuokia, kukkakoristeita, Puttipajan kesäisen vihreä kynttilä perhoskoristeella ja erittäin hyvän tuoksuinen mustikka pesugeeli. Kirjoitushetkellä talon isäntä lähti juuri rantasaunan lämmitykseen, joten menen kohta perässä tämä ihana mustikkageeli mukanani! Juhannusyönä meillä siis tuoksuu mustikka :) :)

Kaunis kiitos parilleni! Tämän laatikon aarteista syntyy taas monta mukavaa leivontahetkeä ja mukavia makumuistoja.

1 kommentti: