sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Matomuffinssit


Päätin kokeilla näihin erityisiin Hallowen muffinsseihin hieman erilaista reseptiä. Löysin jostain lehdestä ohjeen, jossa käytettiin fariinisokeria. Nopean kaapin sisällön tarkistuksen jälkeen totesin, ettei meiltä löydy fariinisokeria, mutta intiaanisokeria kylläkin. Käytin sitä. Ehkä fariinisokeri olisi tuonut erilaisen maun, mutta näillä mentiin.
Suklaa-appelsiinimuffinssit
2 dl fariinisokeria
1 rkl vanilliinisokeria
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g sulatettua voita
2 munaa
1 appelsiini
- mittaa kuivat aineet kulhoon, sekoita ja tee syvennys aineiden keskelle
- lisää sula voi, munat, puolikkaan appelsiinin kuoriraaste ja 1dl applesiininmehua
- sekoita tasaiseksi taikinaksi, annostele vuokiin
. paista 200c keskitasossa noin 15-17 min.

kuorrutus (jota en näihin tehnyt)
1,5 dl tomusokeria
2 rkl appelsiininmehua

Matoset pitävät kurpitsan värisestä kermakuorrutteesta
Eikä siinä vielä kaikki: muffarin sisältäkin pilkisti mato; kirpeän makuinen!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti