lauantai 19. toukokuuta 2012

Puolukkapiiras

Jälleen yksi resepti sarjassamme "äidiltä tyttärelle". Tämä piiras on erityisesti happaman/kirpeähkön maun ystäville. Tämänkin ohjeen määrä on joko uunipellilliselle tai neljälle pienemmälle vuoalle.

Puolukkapiiras
250g voita/margariinia
2 lasia sokeria
2 munaa
2 tl soodaa
2 lasia jauhoja
1 lasi piimää
puolukkaa

- vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi
- lisää munat yksitellen
- sekoita jauhot ja soodaa
- lisää em.seos ja piimä vuorotellen
- laita taikina vuokaan/peltille ja puolukka päälle, voit vielä laittaa taikinaa puolukan  päälle
- paista 200c kunnes taikinan väri muuttuu tummaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti