sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kesän leivontakierrosten porkkanapalkinto

 
Kesäisen SLY-kierroksen "porkkanasatoa" korjataan taas. Sain tällä kertaa kiitospaketissa kaikenlaista, mitä en tiennyt olevan olemassakaan...Koko perhe oli mielissään, sillä laatikosta löytyi ihana namipussukka, joka hupeni jo kuvaustilanteessa! Se sisälsi Tobleronea, suklaasydämiä ja pieniä pähkinäsuklaita. Kuvassa myös erikoismakusuklaa. Valkosuklaa, jossa oli aprikoosia pieninä palasina. Tämän sai äiti nautiskella rauhassa ja itsekseen. Nam!

Kuvan suurin laatikko sisältää muotit esim. jäätelövohvelikulhojen tekemiseen. Hmm, mielenkiintoinen tuttavuus! Vihreä esine em. vierellä on suklaalastujen tekoon - pieni raastimen tapainen työväline.
Lapset olivat äidin ohella ihastuksissaan etualalla olevista vihreistä pilleistä. Niin kauniita! Mukana oli myös neljä erilaista pikku strösselipussukkaa. Näitä tarvitaan aina - kulutustavaraa.

Takana oleva tummanpunainen lasipurkki oli mystinen ja hyväntuoksuinen. Koostumus on sokerimainen, mutta tuoksu ruusuinen. Etiketissä lukee "rosenblutenzucker". Tämä lienee koristeluun?
Mukana oli myös muutama resepti: englantilainen raikas sitruunavanukas (lemon posset) ja amerikkalainen jäätelösooda, johon voimme käyttää ihanaisia pillejä...


Paketissa oli vielä salaperäinen laatikko...ihailin sen ulkoista kauneutta, mutta...kun sen avaa sisältä löytyykin jotain...
...siellä on pussukka, jossa teksti love story...luulen, että tämä on teetä, jolla lienee mielenkiintoisia vaikutuksia...nopeasti silmäiltynä laatikossa oli pitkä tarina tämän loistoaineista tehdyn teen vaikutuksista niihin, jotka sitä juovat...TODELLA ihana teepaketti. Tällaista ei tule joka päivä vastaan!

Olen kiitollinen saamastani kesäporkkanasta! Paketti oli postitettu Saksasta, joten kiitos sinne Hiirenkoloon ja koko SLY-tiimille!

4 kommenttia:

 1. Ihana porkkanapalkinto sinulle saapunut ja erityisesti itse ihastuin tuohon laatikkoon missä pussukka (ihana idea) =)

  VastaaPoista
 2. Kivaa, että oli mieleinen porkkana !
  Ruususokeri on käytöltään kuten vaniljasokerikin …antaa makua minne sitä laittaakin….jäätelöön, jugurttiin, muffinssiin, kakkutaikinaan……voi sillä toki koristellakin, mutta silloin huomioitava, että se sulaa ja ehkä tahrii pintaa, vrt kuiva lautanen Ü

  Terkuin n-h-e
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Kiitos infosta koskien ruususokeria! Olen kuullut tästäkin aineesta, mutta en jotenkin osannut yhdistää...nyt olen taas hitusen viisampi :) <3

  VastaaPoista