Marengin ja marjojen liitto on täydellinen.... |
Pikkupavlovat
4 munanvalkuaista
1 tl etikkaa
2 dl erikoishienoa Siro-sokeria
täyte:
2 dl kermaa
2 rkl lemoncurdtahnaa
2 dl kookoshiutaleita
pinnalle:
eksoottisia hedelmiä tai tuoreita marjoja
- vaahdota kulhossa valkuaiset, joihin on lisätty etikka
- lisää sokeria vähitellen samalla kun vaahdotat valkuaisia
- jatka vatkaamista, kunnes seos on kestävää ja kiiltävää
- pursota tai lusikoi pikkupesiä uunipeltille leivinpaperin päälle
- muovaa marenkikeon keskelle syvennys, paista 125c uunissa noin 45 min
- jäähdytä
- vaahdota kerma, lisää maustavat ainekset
- täytä keskelle jäänyt kolo kookoskermalla ja hedelmillä/marjoilla
- tarjoile heti
Niin herkullisen näköisiä pikku pavlovia <3
VastaaPoistat: Salainen ystäväsi uudella Sly-kierroksella