perjantai 13. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväteemainen helmikuun paketti

SLY30-kierros starttasi tässä kuussa, joka on meidän perheessä täynnä kaikenlaista kivaa - tuplasynttärit ja ystävänpäivä parin viikon sisällä, laskiaista unohtamatta! Ja kaiken edellä mainitun oli uusi Salainen Leivontaystäväni huomioinut. Täydellinen suoritus uudelta pariltani. Ja vielä vähän enemmänkin kuin voisi toivoa...kaikki tavarat eivät mahtuneet edes samaan kuvaan!


Paketti oli iso ja ihan täynnä tavaraa. Saimme tyttäreni kanssa yhteisen synttärikortin ja 2 pakettia! Mukana oli myös tuplapötköt ihania sydänkarkkeja - nämä taidan lahjoittaa kahdelle lapselleni. Pussillinen suklaatoffeita katoaa myös nopeasti, joko leivonnaisten koristeena tai paljaaltaan. Kiitos!

 
Myös ystävänpäivälahja oli paketissa mukana: kauniisti pakattu keittiöpyyhe, jossa kukkien kera teksti: "Ystävät ovat kuin kukkia, jotka piristävät päivääsi". Tämä on kaunis. <3 KIITOS!
Paketista löytyi myös kuivahiivaa, vaniljatankoja, leivosvuokia ja prinsessaisia strösseleitä.


Ystäväni oli ajatellut asioita kauniisti ja lähetti minulle helppoja, aikaa säästäviä ystävänpäiväideoita. Olet ihan oikeassa "salaiseni" tässä kuussa on tullut leivottua paljon...ohjeen sain paahtoleivästä ja Nutellasta syntyviin suklaatahnaleipiin - näihin käytämme niitä prinsessaströsseleitä. Arvaa, olivatko lapset innoissaan tästä ideasta!!!!!!? Kiitos heidänkin puolestaan! Myös ohjeen kääntöpuolella oleva idea/resepti mansikkapirtelöön sai aikaan hurraa-huutoja!!! Saimme myös herkutteluun täytekeksejä, jotka sattuvat olemaan suosikkilistalla. Nyt täytyy kyllä sanoa, että sait 2 täällä asuvaa lasta superonnellisiksi ja tätä kautta äitikin on pelkkää hymyä!!! Olet Sinä aika "meedio"....Sain myös uuden Kotilieden numeron (harvoin tulee itse ostettua - tämä oli ihana arjen ilostuttaja), jossa oli runsaasti erilaisia pullaohjeita. Aion leipaista vapaapäivän kunniaksi ainakin laskiaispullia. Perjantait ovat minulla tätä nykyä vapaapäiviä. Silloin olen se "pullantuoksuinen kotiäiti" lapsilleni. Muistot vievät lapsuuteen, jolloin äitini leipoi paljon. Koulusta tullessani saattoi tämän tästä olla tarjolla jotain itse leivottua ja etenkin se pullantuoksu leijaili jo lähes ulkona vastaan...terkkuja tässä kohti äiti-Raijalle, jolta olen tämän leipomisinnostukseni perinyt <3!!!


Tässä kuvassa avattuna nuo ihanat lahjamme. Toisessa paketissa oli hauska kierrevihko, jonka kannessa teksti "älä koske !!!" ja kaksi Paul Frank kynää. Luulenpa, että tämä vihko päätyy nuoremman synttärinaisen käyttöön ja molemmat lapset saavat penaaliinsa uudet kynät. Kiitos heidänkin puolestaan! Minä olen hartaasti ja pitkään tutkinut tuota kirjaa, jonka sain lahjaksi. Siinä on todella kauniit kuvat ja toteuttamiskelpoisia ideoita kotiin. Kirjan nimi on "Tee itse kaunista kotiin". Siinä on jaettu ideoita eri vuodenaikojen mukaan. Kuvassa myös se keittiöpyyhepakkaus.
Tilannetta todisti ja poseerata halusi myös shelttipoikamme Papu eli Mystica Line Sooner or Later.

Tasapuolisuuden nimissä tämäkin kuva on tänne laitettava. Papun kaveri Sukka (saanut nimensä joka tassussa olevista valkoisista sukista!) tuli tutkimaan kyniä ja leikkimään niillä...ja koiran ilme on paljon puhuva...

10 kommenttia:

  1. Huippu ihana paketti <3

    Synttärionnittelut!

    Voih, mitä karvakamuja. Itsellä ihan mieletön shelttikuume, mutta jospa sitä joskus sellaisen saisi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketti oli ihana, totta! Kiitos onnitteluista!
      Papu tuli meille Haukiputaalta. Kurkkaa Mystica Linen sivuille. Suvussa hyvin menestyneitä näyttelykoiria ja tärkeässä työssä olevia lukukoiria. Meiän poika ei värivirheen ja "miehisten ongelmien" takia näyttelyjä kierrä. Superlapsirakas ja pitää lauman koossa. Pysyy mukavasti tontilla - ulkoilee itsekseen omakotitalon pihassa...ihana luonne koiralla!

      Poista
    2. En mie näyttelykoiraa etsi, vaan ihan perhekoiraa. :) Meillä oli pk collie aikoinaan ja hän oli niin lutunen. Ja kun chihu päätti mennä pesukoneeseen nukkumaan :(..

      Mie oon katsellut naapurikunnan shelttikasvattajaa, mutta vielä, kun löytyisi rahoitus.

      Poista
  2. Huippu paketti ja ihania nuo sydän namit =)

    VastaaPoista
  3. Kiva paketti. Tykkään kovasti keittiöpyyhestäsi.

    VastaaPoista
  4. Kivasti on parisi sinuakin muistanut. Ihana sheltti <3

    VastaaPoista
  5. Runsas paketti, ja mahtoiko Sukka piilottaa kynät ennen penaaliin pääsyä?

    VastaaPoista
  6. Kiva että tykkäsit paketista! Itsekin joskus yritän etsiä arjen helpotusta ja nutella on mahtava kumppani siinä ;)

    VastaaPoista
  7. Hurjasti onnea päivänsankarille! <3 Upea paketti ja ihanasti huomioitu kaikki tytöt <3

    VastaaPoista
  8. Ihana paketti! Ja ihanat karvakamut <3 Onnea sankareille!

    VastaaPoista