keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Paljastus kurpitsakuussa (SLY32)

Näin hurahti taas yksi salaisen leivontaystävän 3kuukautta kestävä jakso! Aika kiitää ja reseptit vaihtavat omistajaa. Tämän kuukauden aihe oli kurpitsakuu. Ja tässä kuussa paljastui myös kolmen viimeisen paketin lähettäjä.

Tällä kertaa pakettini sisälsi seuraavaa:
Leivinjauhetta, kurpitsansiemeniä, maitotiivistettä, inkivääriä, kahdenlaista säilöntäainetta (kurpitsasäilötettä ja hilloamisainetta), hehkuvaa talviteetä, superherkullinen suklaapatukka ja Maku-lehti.

Oi, tuo tee on ihanaa. Juuri sopivaa tähän vuodenaikaan! Nämä kaikki muutkin ainekset menevät varmasti käyttöön. Erityisen iloinen olen tuosta Maku-lehdestä! Harvoin tulee ostettua ja silti siinä on monipuolisesti sekä ruoka-, että leivontaohjeita. Kuten nytkin sopivia halloween-teemalla:

 
 
Monipuolisten ja kattavien teemapakettien takana tällä kierroksella oli Linnea, Linnean Herkkukodosta. Olen kiitollinen Sinulle ystäväni! Paljon jäi reseptejä reserviin. Kaikkia ei aina ehdi kokeilla, mutta kaivelen niitä sieltä jatkossa testailuun...Hyvää syksynjatkoa suurella kiitoksella!
Itse vetäydyn seuraavalta kierrokselta, kun elämä on tässä kohti vähän "haipakkaa", mutta palaan taas pian remmiin mukaan. I'll be back! See you soon!

3 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja nuo MAku-lehden kuvat niin hauskoja :D

  VastaaPoista
 2. Teema oli hauskasti koottu pakettiin!
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla että paketit miellytti - itse myös jättäydyn sivuun toistaiseksi työ- ja koulukiireiden takia :/ Mukavaa syksyn jatkoa! <3

  VastaaPoista