sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

SLY30, paljastuspaketti

Tässä taas kasa iloa, yllätyksiä ja hyvää mieltä
Jälleen tuli se hetki, kun innokkaana riensin postin tiskille ja sain tämän kuukauden viimeisen paketin. Tässä paketissa paljastui se, kuka näitä mukavia paketteja oli koonnut.

Sisältönä oli: leivontakaakao, ruokasooda, mansikanmakuinen tomusokeri, glukoosisiirappi, turkinpippurirouhe, isoäidin pehmeät hedelmälakritsikarkit, vohvelikeksit ja söpöäkin söpömpi tiskiharja! Katsokaa vaikka tästä lähikuvasta:
Varsinainen "namiharja"
 
Parini oli keksinyt todella hauskan tavan kertoa, kuka paketteja lähetti!
"Voin vastustaa kaikkea, paitsi kiusausta!"
 
Tässä kortissa, jossa muuten on oikein osuva teksti, kerrottiin tietyt "koodit" paljastukseen...
"Paljastus löytyy sinun omasta blogistasi, postaus 24.8.2014". Kurkistin sinne. Löysin valmistamani omena-mascarpone-piiraan ohjeen, jonka olin lainannut toisesta blogista. Siellä oli kommentointi ko. blogin omistajalta eli SANJALTA Sokerivaltakunta-blogista.
Tämän jälkeen minun piti mennä hänen blogiin tietyn päivämäärän (7.3.2013) postaukseen. Sieltä löytyi jäätelöohje! Ja nyt ymmärsin tiettyjen ainesosien tarkoituksen, joita paketissani oli! Toinenkin postauspäivämäärä johti herkun luo eli 14.2.2014 Sanja oli valmistanut mansikka-suklaaleivoksia. Niihinkin oli mukana tarvikkeita! Aivan loistavasti ideoitu tapa kertoa, kuka oli salainen ystäväni kolmen kierroksen ajan. KIITOS kivoista paketeista Sinulle Sanja! Olen blogiasi seurannut silloin tällöin. Nyt esim. tuo jäätelöohje postaus antoi ajattelemisen aihetta. Kirjoitit siellä entisen kotimaasi sotavaiheista yms. Antoi hieman ajattelemisen aihetta ja näkökulmaa blogisi ruoka-, ja herkkuohjeisiin! Kiitos, kun olit parini. Tulen seuraamaan jatkossakin blogiasi ja sen hurmaavien herkkujen valmistumista! Mukavaa kevättä Sinulle ja perheellesi!

5 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja hauska paljastus ja reseptien "antaminen" =) Nuo eri kuosiset tiskiharjat ovat ihania =)

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja todella kivasti tehty paljastus :) Ihana tiskiharja! <3

  VastaaPoista
 3. Oli kiva tehdä ylläreitä sinulle, kiiren keskellä :) Kiva kun tykkäsit pakettista. Glukoosisiirappi ei ole käytetty alkuperaisessa ohjeessa, mutta on hyvää lisätä 1-2 rkl. Koostumus on silloin parempi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin siis jäätelöä ;-)

   Poista
  2. Sanja: teen parhaillaan jäätelöä reseptilläsi - tulin kurkkaamaan tänne tuon glukoosin määrän! :)

   Poista