torstai 1. toukokuuta 2014

Katastrofikakku

Joopa joo. Sain kivan hyydykekakunohjeen Salaiselta Leivontaystävältäni. Oli siinä pääsiäispyhien lämmössä aika paljon ulkohommia suht isolla tontillamme. Tein pikapikaa iltapäiväkahveille hyvältä kuulostavan kakun jo aamutuimaan ennen haravanvarteen lähtöä. Noin klo 16 tienoilla tein mangopinnan kakkuun ja lisäsin pääsiäismunat koristeeksi. Kaikki näytti niin hyvältä. Tasainen reunapintakin kakun sivuilla, kun kokeilin öljy-tomusokerikikkaa. Tyytyväisenä lähdin hakemaan kameraa terassilta kauniin kakun kuva silmissäni...vaan, kun palasin kohtasin tämän näyn!!!

Sisus ei ollutkaan täysin hyytynyt. Siellä nyt valui kakun pinta kohti lattiaa kuin tulivuoren laava...hups. Sain pelastettua kakun ennen kuin se valui pois syötävistä...uudelleen kaappiin ja hyytyi kivaksi kasaksi. Maut olivat tallella. Onneksi syömässä oli vain oma perhe...

Tällaista en ollut ennen kokenut, mutta nyt on tämäkin homma koettu!

1 kommentti:

  1. On kyllä jännästi käynyt sinulla kakun kanssa :/ Itse yritin tänään tehdä kinuskikissan uudesta kirjasta seeprakakkua (hyydytettyä) mutta raitoja en saanut aikaiseksi vaan ne peittyivät :/ piti tulla 2 sellaista kakkua veljen pojan 3v synttäreille lauantaiksi mutta huomenna kauppaan töiden jälkeen ja illalla nopeesti tehdä 2 marmoroitua juustokakkua.

    VastaaPoista