lauantai 10. toukokuuta 2014

Uusi SLY-kierros, nro 27

Kierroksen ekan kuukauden aiheena on terveellinen aamupala.
Uusi kierros, uudet aiheet ja taas uusi salainen pari...Jälleen kerran onni potki minua ja sain kierroksen nopeimman parin. Jo keskiviikkona tuli emolta tieto, että paketti olisi haettavissa. Lucky me. Olin nimittäin kaupan kassajonossa ja siitä seuraavaksi ajelin postiin hakemaan leivontatarvikeliikkeestä tilaamaani pakettia. Ilokseni siellä siis odotti jo parini SLY-pakettikin!

Ja saman tien revin paketin auki kotiin päästyäni - kuin mikäkin pahainen kakara! Todellakin uusi ystäväni oli totellut kuukauden teemaa ja keksinyt loistavan idean: paketti ja reseptit oli koottu niin terveellisten ja kompaktin paketin eli pähkinöiden ympärille. Wau. Mikähän terveystieteiljä Sinä ystäväiseni oletkaan. Tykkään ideasta kovasti!!!!

Ohjeet tulivat seuraaviin aamupalaideoihin: pähkinäsämpylät, Ranskalainen viettelys - munakas, mysli, viili ja suklaapilvikakku. Tätä kirjoittaessani voin ylpeänä kertoa, että juurikin nautimme SLYn ohjeiden mukaan leivottuja sämpylöitä kanakeiton lisukkeena...NJAM! Erittäin maittavia myös lounasaikaan :)

Kuvassa olevat tarvikkeet ovat loistokkaasti sisällytetty näihin resepteihin. Sain siis pekaanipähkinöitä, marja-gojimarjasekoitus (jes), pekaanipähkinöitä, hasselpähkinöitä, kanelia, koivusokeria (jes), auringonkukansiemeniä ja ihanana ideana vielä itse kasvatettavaksi isoköynnöskrassia! Valkoinen kauniskukkainen kasvi, jonka kukat ja lehdet ovat syötäviä...Pisteenä iin pällä mukana oli myös 2 salmiakkilakupötköä. Todistetusti laku on karkeista vähäkalorisinta.

Olen erittäin tyytyväinen tähän ekaan pakettiisi Ystäväiseni. KIITOS!

6 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut ja pähkinät on tosi hyvä paketin idea, itse olen niihin hurahtanut aikas paljon tässä vajaan vuoden aikana :D Ja ohjeetkin kuulostavat ihanilta. Ranskalainen viettelys kiinnostaa =)

  VastaaPoista
 2. Mahtava 'terveellinen' teemapaketti!
  Minä odottelen ruudun takana, kun toteutat ranskalaisen viettelyksen......ei varmaan ole nyt kyse suklaakakusta Ü !

  VastaaPoista
 3. Heippa! hauskaa että pidit paketista! oikein leppoisaa viikonloppua! sly:si

  VastaaPoista
 4. Monimuotoinen paketti. Suklaapilvikakku, nam, mikä ihana aamun aloitus! :)

  VastaaPoista
 5. Ompas runsas paketti kaikinpuolin!!!! ihanan idearikas!!!

  VastaaPoista