perjantai 4. huhtikuuta 2014

Huhtikuinen ystävä-paketti

Sain paketillisen hemmottelua jälleen kerran!
Taisin tällä Salainen leivontaystävä 26 kierroksella omata ringin nopeimman parin. Juuri, kun kierros alkoi, sain joka kerta jo viestin, että paketti odottaa toimipisteessä hakijaansa...

Teemana oli keväiset herkut. Tämä paketti todellakin huokuu kevättä:
Vaikka ulkona ei vielä ihan viherrä, niin paketissa vihersi ja esiin tupsahti kaksi lehtipannulappua. Ihanat. Nämä olivat löytyneet Savon matkalta ;) Toinen ihanan värinen, violettinen tuote oli suihkusaippua.
Huippuidea. Voihan sitä todellakin hemmotella salaista ystävää "ulkoisestikin". Ja jälleen tämä tuli tarpeeseen! Olemme tyttären kanssa käyttäneet samaa suihkusaippuaa ja purkki on jo monesti huuhdeltu vedellä...nyt tämä  uusi saippua on jo kovassa käytössä. Kiitos!

Ohjeet olivat kovin keväisiä: pääsiäiseksi mangoinen tuorejuustokakku ja vapuksi Funfetti-keksit.
Mielestäni nämä ohjeet mukailivat kivasti tämän kuukauden teemaa. Hyvät valinnat.
Paketissa oli mangopurkki tuota kakkua varten.
Keksejä varten mukana oli strösselipurkki, jonka nimi on kevät :) Kivan muotoisia ja värisiä koristeita purkki pullollaan. Kakkuun voin käyttää noita liivatteita. Lisäksi parini oli hienosti ajatellut sekä minua, että perheemme lapsia. Molemmille oli omat suklaamunapussit. Äiti voi hyödyntää omiaan vaikka kakunkoristelussa ja kaikkihan me tiedämme, mitä lasten omalle tapahtuu... :) Iloinen yllätys oli myös salmiakkijauhepussi. Parini kehotti kokeilemaan sitä vaikka jäätelön päälle koristeena...Nam. Näin aion toimia!

Salainen parini ei suinkaan paljastanut minulle henkilöllisyyttään suoralla lauseella, vaan sain pienen pähkinän...vihjeenä oli, että jokaisen paketin joissakin resepteissä on pieni vihje hänen bloginsa nimestä. Vihje oli kovin selkeä, mutta siitä huolimatta mietin hetken, että onkos ringissä mukana joku tomusokeri - ei, vaniljasokeri - ei jne...vaan löytyihän niistä joistakin tuo punainen ruusutarra!!
Aivan valtavan SUURET kiitokset Sinulle REDROSE blogiin näistä kolmesta paketista! Ei ole todellakaan tarvinnut odotella, että koskakohan se minun pakettini tulee :) Ja erityismaininnan saat kyllä siitä Baklava-herkusta. Se yhteensattuma ei ihan heti unohdu. Täytyy kokeilla vielä joitakin niitä edellisen kierroksenkin herkuista, mm se Baileysmousse on to do-listalla.
Vielä kerran sanon: kiitos! <3

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että paketit ovat miellyttäneet sinua ja perhettä =) Itse käytän paljon noita Nivean suihkusaippuoita, monta eri tuoksua on käytössä "samaan aikaan" :D Olen tosi iloinen että tuo baklava oli noin osuva resepti! Olen halunnut aina paketit koota nopeasti ja lähettää pian kun saa jottei se vain unohdu ;) Ihanaa kevättä ja kesän odotusta ja törmäillään blogimaailmassa ja sly:n merkeissä!

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin sait - kevät on tulossa !
  Redrose innostaa nopeudellaan......siihen pyritään!

  VastaaPoista
 3. Nuo patalaput ovat piste iin päällä tuossa paketissa :) Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan paketin olet saanut :)

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti ja nuo lehti patalaput ovat tosiaankin hienot!!!

  VastaaPoista
 6. Mahtavan paketin olet saanut! Salmiakkijauhe varmasti hyvää jätskin kanssa :)

  VastaaPoista