keskiviikko 6. marraskuuta 2013

SLY-kierrokselle paluu

Pidin kiireitten vuoksi hieman taukoa SLY-ringistä. Nyt olen palannut taas...joka kuukausi on jälleen kuin joulu, kun paketteja pakkaan ja omiani jännityksellä vastaanotan! Tänään sain sananmukaisesti pikkujoulupaketin...sillä marraskuun teemana on pienet lahjat. Paketti sisälsi mahtavia ideoita pieniin tärkeisiin lahjoihin läheisille ja esim. opeille yms. Parini oli lukenut tarkasti lempikarkistani esitietolomakkeesta (tulipa virallisen oloinen sana! :), sillä kauniisti käsin hän oli kirjoittanut mm. kermaisen fudgen ohjeen. NAM! Fudget ovat suuria herkkujani! Ja minkälaisia ohjeita nuo olivatkaan - käsin kirjoitettuja ja niin kauniita jouluisine koristeineen. Parini omaa todella tasaisen ja persoonallisen käsialan. Taiteellinen ystävä!

Paketti siis sisälsi seuraavaa:
Ohjeet herkkuihin nimeltään pikkukakkuset, kookos-pähkinäpalloset, karpalotoffee, herkullinen fudge ja piparkakkutoffee mikrossa. Näihin herkkuihin oli sitten laatikollinen ainesosia eli kuivattuja karpaloita, tummaa siirappia, kuivattuja sekahedelmiä, kookoshiutaleita, neilikkaa, piparkakkumaustetta ja pieniä karamellivuokia.

Sydämenmuotoinen kiitos SLY-parilleni, kuka sitten oletkaan! Näille aineksille tulee olemaan käyttöä ja ainakin osa resepteistä menee varmasti kokeiluun.
Tämä paketti teki minut onnelliseksi tänään!

10 kommenttia:

  1. Onpa kiva, että paketti oli mieluinen :)

    -Salainen leivontaystäväsi

    VastaaPoista
  2. Voi kun ihana paketti =) innolla odotan noita ohjeita jotta voin itsekkin kokeilla

    VastaaPoista
  3. Upean paketin olet saanut. :) Tuo karpalotoffee kuulostaa niin hyvältä, että jään ootteleen ohjetta. :)

    VastaaPoista
  4. On kyllä upea paketti ja hienosti keksitty suklaatonta herkkua :)

    t. SLY25 emo

    VastaaPoista
  5. Ihana paketti! Ohjeita odotellessa, varsinkin tuo piparkakkutoffee kuulostaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
  6. Kiva paketti ja ihan täydelliset namiohjeet! Ohjeita odotellessa :)

    VastaaPoista
  7. Herkullisilla resepteillä höystetty teemapaketti!
    Mitähän herkkua teet ensimmäiseksi?

    VastaaPoista
  8. Sivan mielettömän runsaita nämä salaisten leivontaystävien paketit. Minäkin seuraan tarkkana piparkakkutoffeen valmistumista ja ohjetta. Kyllä toffee taitaa hyasintin voittaa :)
    -jonkun oma salainen LY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen samaa mieltä: ihmiset näkee ihanasti vaivaa pakettien kokoamiseen ja mulla kävi aivan mieletön tsäkä, kun sain näin ajattelevaisen parin! Piparitoffee jo melkein tuloillaan...kohta kokeilen sitä, lähipäivinä. Putosin liian liukkailla villasukilla yläkerran rappusista ne viisi viimeistä porrasta. Olo on ollut kuin rekan alle jääneellä. Mustelmia, turvotusta ja jomotusta...toinen käsi vähän "poissa pelistä"...mutta odottakaapa vaan, kohta alkaa namien kokkailu ja kivut kuitataan herrrkullisilla makuelämyksillä!

      Poista
  9. Hienon paketin sinäkin olet saanut, joko ehdit kokeilla piparitoffeeta? Odotan sitä reseptiä kuin kuuta nousevaa. Onneksi ei käynyt pahemmin siinä porrasonnettoomuudessa. Jaksua syksyyn ja mukavaa pikkuista joulua.

    VastaaPoista