pohja:
200g keksejä
150g voita
4 rkl ruokosokeria
- murskaa keksit monitoimikoneessa/muovipussissa
- sulata voi ja sekoita sokerin kanssa kekseihin
- vuoraa 24cmn irtopohjavuoka leivinpaperilla (suikaleet reunoille ja pohjalle)
- painele seos pohjalle ja reunoille
- tee täyte
täyte:
500g Philadelphia tuorejuustoa
200g ranskankermaa
2 rkl sitruunanmehua
2 dl ruokosokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl kuohukermaa
3/4 dl perunajauhoja
4 munaa
- notkista tuorejuusto vatkaimella
- lisää kulhoon ranskankerma, sitruunanmehu ja sokerit
- yhdistä perunajuhot ja kerma, vatkaa niin kauan, että jauhot ovat liuenneet kermaan
- lisää seos täytteeseen ja sekoita vatkaimella tasaiseksi
- lisää lopuksi munat joukkoon yksitellen, kaada täyte vuokaan
- paista 175c noin tunti
- laita uunin pohjalle alumiinifolio rasvan tihkumisen varalta
- irrota vuoasta ja säilytä jääkaapista seuraavaan päivään (maku paranee!)
- koristele esim.vadelmilla tai tarjoa vadelmasoseen kera
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti