Kermakakun sisuksissa piilee kirpeää puolukkaa ja makeaa kinuskia. |
Kinuskitäyte:
4 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
100 g tuorejuustoa
2 liivatetta
- laita puolet kermasta ja fariinisokerista kattilaan, kuumenna sekoitellen, kunnes kiehuu ja keitä vielä pari minuuttia
- jäähdytä vesihauteessa: tarvittaessa jääkaappiin
- vaahdota toinen puoli kermasta ja sekoita tuorejuustoon
- vatkaa kylmää kinuskikastiketta sähkövatkaimella täydellä teholla, kunnes paksuuntuu
- seuraa rakennetta; ei saa mennä rakeiseksi
- sekoita kinuskivaahto kerma-tuorejuustoon
- liota liivatteet kylmässä vedessä
- keitä vesitilkka ja sulata liivatteet siihen, sekoita tasaisesti täytteeseen
Tästä kuvasta pääsee kurkistamaan sisäkerroksiin... |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti