maanantai 18. toukokuuta 2015

Salaisen Leivontaystävän lähetys


Odotettu paketti oli kaunis ja keväinen. Mukana myös keväinen kortti
Kierroksen 31 ensimmäisen kuukauden teemana oli koota 10e:n paketti. Yllätyin kyllä todella iloisesti kaikesta saamastani, sillä parini oli käyttänyt rahaa tähän pakettiin reilusti enemmän...idea paketissa oli kiva!

 
"Kantavana voimana" paketissa oli Kotiliesi-lehden Juhlat versio. Lehdessä oli runsaasti kaikenlaisia ihania reseptejä ja niiden lisäksi paljon faktaa eri juhlista ja ideoita niiden järjestämiseen! Kiitos tästä lehdestä! Pistän visusti talteen ja hyödynnän kaikissa tulevissa juhlissa!!! <3

 
Sivulta 81 oli parini löytänyt aivan superohjeen. Salmiakkibrowniet ovat todellakin minun makuuni!
Mukana lähetyksessä oli suklaata ja turkinpippurirouhetta, jotka kuuluvat tähän ohjeeseen. Lapsillekin oli jotain omaa: kaksi karkkilaatikkoa. Kiitos, pistän jemmaan odottamaan lauantain karkkipäivää...jemmaan menee myös äidin omaa hetkeä varten suklaalusikka. Aivan huippu. Tämän nautin jonain erityishetkenä...kesän juhlia varten oikeaa hetkeä odottamaan laitan myös lautasliinat, made By Jukka Rintala.

Kiitos Sinulle tuntematon leivontaa rakastava Ystäväni. Ensimmäinen paketti oli enemmän, kuin olisin uskaltanut odottaa!!!! Let's leivotaan, Nyt minulla on ainakin runsaasti ohjeita. :)

5 kommenttia:

 1. Kiva ja inspiroiva paketti !
  Terkuin n-h
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja herkullisen kuuloiset browniet :P

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja hieno paketti. Brownie-ohje kuulostaa erittäin herkulliselta!

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti ja todella hyvältä kuulostavia ohjeita... salmiakki <3

  VastaaPoista
 5. Kiva paketti! Tuo lehti on ihana! Oli pakko ostaa se :)

  VastaaPoista