perjantai 14. marraskuuta 2014

Paketti uudelta salaiselta Ystävältä

Huomatkaa paletin teksti: Huolella valittu!


Ilmoittauduin jälleen mukaan SLYkierrokselle, jonka numero on 29. Teemana kahvikakku ja mukaan "pakollisina" liitetään kolmelle kierrokselle piparkakkumaustetta ja tummaa suklaata. Joka kerta, kun availen pakettiautomaatin luukkua koodilla, olo on jännittynyt kuin jouluna. Koskaan ei tiedä, minkälainen paketti luukun takana odottaa!

Taas koin wau-tunteen. Laatikko oli paketoitu ruskeaan "voimapaperiin" ja sen ympärillä oli ihana organzanauha ( joka myös on tässä kuvassa). Osoitetiedot oli kirjoitettu kauniilla käsialalla. Kotiinpäästyäni poikani oli riemuissaan auttamassa paketin avaamisessa, joten ulkoasun ihailu jäi lyhyeen...

Ja kauneus jatkui paperin poistuttua: esille tuli tuo laatikko, jossa luki "Huolella valittu" - kiva yksityiskohta. Paketin kätkösitä löytyi seuraavaa: Ihana tiskirätti, jossa ohje jouluisiin piparkakkuihin. Pieni kirja, jossa ohjeita kakkutikkareihin, macaronseihin ja muihin pikkuherkkuihin. Kaunis viinipullon kaulus? (wine collar).  Geishan tummasuklaapatukka (kuvassa vain paperi....). Muut tarvikkeet olivat ainesosia mukana tulleeseen reseptiin, joka on "mausteinen kakku". Kuvassa vielä siis rusinoita, piaprkakkumaustetta ja appelsiininkuoria.

Paketti oli jälleen aivan huippu! Kiitos paljon. Mukana tuli paljon ylimääräistä tarpeellista, jotka ei varsinaisesti kuulu tuohon teemaan. Olen kiitollinen salainen ystäväiseni, kuka oletkaan...?!

7 kommenttia:

 1. Ihana teema-paketti ja tuo laatikon teksti on aivan ihana =)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa jos paketista löytyi tarpeellista ja yllättävää ja jopa teemaan kuuluvaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin nämä kaikki ihanuudet tuli tarpeeseen! Testaan pian tuota lähettämääsi kahvikakkureseptiä. Kiitos!

   Poista
 3. Onpas tosi ihana paketti ja kivasti teema mukana =) Tuota samaa kirjaa odottelen postista =)

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska paketti ja sisältö runsas, teemakin huomioitu mukavasti.

  VastaaPoista
 5. Ihanan jouluinen paketti! Suklaakääre nauratti :) Itselle käynyt monesti samoin, että vain paperit pääsee kuvaan :)

  VastaaPoista