lauantai 22. elokuuta 2015

Kolmioleipä ja jättiläispaketti

Jättiläispaketti kuin jouluaattona, vaikka onkin hellekesä!
Noudin tämän ison ja painavan, uuden SLY-kierroksen pakettini jo tiistaina, mutta mutta...anteeksi parini, vasta nyt ehdin sen postata. Olen ollut kera poikamme sairaslomalla. Syksyn ensimmäinen flunssa hidasti toimia keittiössä, joka sijaitsee talossa järven rannalla...

Paketti oli kertakaikkisen kattava! Ihana pari on siis "vastapelurina" tälläkin kierroksella. Reseptejäkin hän oli jaksanut laittaa mukaan kiitettävän määrän! Tämän kuukauden teemana on "kolmioleipä".
Tätä pakettia on esiteltävä pikku kuvina, sillä oli vaikea mahduttaa tuota tavaramäärää saman kuvaan selkeästi. Paketti oli hyvin pakattu ja sieltä löysin ruisleseitä, täysjyvävehnäjauhoja, kuivahiivaa, leipäsiirappia ja merisuolaa! Leipäsiirappi on uusi tuttavuus. Erityisen iloinen olen täysjyväjauhoista ja merisuolasta.


Kaivellessani pakettia enemmän löysin erittäin hyödyllisiä ainesosia: majoneesia, tonnikalaa, cesar-salaattikastiketta, tortilla-lättyjä ja salsaa. NAM!


Eikä tässä vieläkään kaikki...kolmannessa kuvassa on aikamoisia herkkuja herkkujen valmistukseen...kaksi tummaa suklaalevyä, suklaakastiketta, kanelia ja mustapippuria, kertakäyttöisiä kakkuvuokia, minigrip-pusseja ja kauniita kukkasia kakun koristeeksi/kakkupaloihin tikkuja...öööh, nyt en löydä sanaa näille, ehkäpätuostakuitenkintuliymmärretyksi...? :)

Ja sitten niihin resepteihin: sain kaksi leipäreseptiä, joita voin hyödyntää aiheeseen eli tehdä niistä kolmioleipiä. Pähkinä-siemenmoniviljaleipä ja herkullinen peltileipä. Kiitos. Hyvänkuuloisia ohjeita ja niihin paljon aineita mukana.
Mukana ohjeet myös näihin: kana-quesadillat, BLT-sandwich sekä kana-cesar-,ja tonnikalatäyteohjeet. Sain näihinkin raaka-aineita runsain mitoin!

Taisin mainita lempparikarkikseni suklaan...nimittäin ohjeita tuli myös jälkkäreihin. Wau! Vappu Pimiän ranskalainen suklaakakku ja makeat quesadillat.
Olen aika sanaton: tässä paketissa oli niin PALJON kaikkea herkullista, mutta nopeaa ja koko perheen makunystyröitä hierovia ohjeita ja aineksia!!! Nuhanenäisenä on ollut helppo tehdä perheelle näistä antimista välipalaa/ruokaa/iltapalaa. Koko meidän nelihenkinen perhe kiittää ja kumartaa. Tällaiset parit tekevät tästä SLY-touhusta osallistumisen arvoista!! K I I T O S!

6 kommenttia:

  1. Siinä on kyllä runsas paketti =) ja paljon herkullisia ohjeita joista kelpaa valita =)

    VastaaPoista
  2. Hei pari! Mahtava kuulla että paketti miellytti :) Mukavia leivontahetkiä ♡

    VastaaPoista
  3. Hieno paketti, osoittaa ainakin parisi paneutumista asiaan. :)

    VastaaPoista
  4. WAU! Teemapakettien jättiläisiä on liikkeellä tällä kierroksella !
    Terveisin n-h
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
  5. Upea paketti:) Anne(npuuhat)

    VastaaPoista