sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ysrävänpäivä-teemainen SLYpaketti

 
Uusi SLYkierros siis starttasi taas ja olen innolla mukana!! Parien suhteen minulla on aina ollut onnea - he kaikki ovat kuuluneet jengiin, joka hoitaa osuutensa mallikkaasti ja heti. Näin teki tämä uusi Ystävänikin tässä kuussa, jossa teemana on Ystävänpäivä. Sain paketin jo monia päiviä sitten, mutta lapseni synttärijuhlinta ja omien synttärien juhlistusreissu viivästyttivät tätä postausta...

Mutta, aloitetaanpa sitten tämän iki-ihanan paketin esittely. Kuvassa sitä on tutkimassa puolivuotias kissamme. Hän asustaa täällä äitinsä ja vanhemman siskonsa kanssa.
Parini muisti menneellä viikolla tapahtuneen vanhenemiseni ja laatikossa oli erikseen syntymäpäivälahja ja kortti, jonka teksti on oikein kaunis:
"On tärkeää muista, mistä on tulossa, mutta vielä tärkeämpää on elää tämä hetki. Olla tässä tänään, katsoa eteenpäin ja pitää kiinni hyvistä asioista."
Teksti "osui ja upposi"...olen viime aikoina ajatellut tätä meidän perheen elämää ja niitä asioita mitä olen elämässäni saanut kokea. Olen onnellinen tässä ja nyt. Sinä, parini taidat olla jonkinlainen ajatustenlukija, kun tällaisen tekstin lähetit :). Paketin avasin vasta juhlapäivänä (maltoinpas!). Ja kuinka ollakaan, siellä oli jotain, mitä en ole muka itse malttanut ostaa! Tuo laatikko, jota kisu kuvassa haistelee on synttärilahjani. Sydänsuklaamuotit. Suurkiitos ihanainen parini. Ei ole itsestään selvää, että parit huomioivat näin isolla lahjalla toisiaan!!! Mukana oli vielä erikseen Ystävänpäiväkorttikin.

Kauniisti koristeltuina ohjeita oli 3:  Baileys suklaamousse, murotaikinapikkuleivät ja suklaamarengit. Suklaalevyä, joka oli oikein herkullisen näköinen jo sellaisenaan, voin käyttää mousseen tai marenkeihin. Suuri hymyn huulilleni nostatti tuo vasemmassa reunassa oleva kuviokeksimuotti, jossa lukee sydämen kera made with love. Tätä käytän varmasti. Luultavasti ekan kerran töissä, jossa leivomme lasten kanssa ystävänpäivä-pikkuleipiä. Vaniljatankokin löytyi laatikon kätköistä. Se oli tarkoitettu esim. vaniljasokerin tekoa varten. Tuon tavarapaljouden keskellä oleva mansikkasomisteinen vihko oli parini mukaan reseptejä varten. Kiitos siitäkin! Geisha-keksit saivat välittömästi kuolan valumaan...ne olikin onneksi tarkoitettu sellaisenaan herkutteluun.

Parilleni, joka kirjoitti "toivottavasti paketti miellyttää", voin kertoa: "todellakintodellakin miellytti"!

11 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa että olen onnistunut kokoamaan paketin niin että se on ilahduttanut noin paljon sinua, tuo synttärilahja löytyi alennuksesta ;)
  Ohje vaniljasokerin tekoon löysin nyt: http://www.pullahiiri.com/2013/12/joulukalenteri-luukku-1-itse-tehty.html
  Seuraavaa pakettiakin olen jo suunnitellut mut sisältö tuottaa ongelmia (ohjeet tosin jo valittu).

  T:SLYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaniljasokeriohjeesta! Jes, seuraavaa pakettia odotellessa...

   Poista
 2. Ihanan paketin olet saanut =) itsekkin löysin viikonloppuna tuollaisen sydänmuotti-jutun joka oli pakko ostaa kun ystävänpäivä lähestyy :D ohjeet kuulostavat tosi hyviltä ja odotan kokeilujasi jotta ohjeet laitat tänne. Myöhästyneet onnittelut vanhenemisen johdosta ja hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Redrose onnitteluista ja Kiitos samoin: ystävällisiä ajatuksia ystävälle ystävänpäivänä!

   Poista
 3. Onnittelut minunkin puolesta!
  Huippu paketti!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea!

  Ompas vain mahtavan muhkea paketti. Ja todella ihania reseptejä.

  Emo toivottaa myös hyvää ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnitteluni!
  Sylintäydeltä halauksia tänään, ihana viime kierroksen salainen parini!
  Olet saanut kivan teemapaketin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ex-parini onnitteluista ja Ystävänpäivähaleista! Sinullekin vastahali!

   Poista
 6. Hieno paketti, hauskasti osunut kissakin kuvaan mukaan :D Baileys suklaamousse kuulostaa herkulliselta!!

  VastaaPoista