sunnuntai 12. tammikuuta 2014

SLY-parin paljastus

Kierroksen 25 viimeinen paketti saapui jo hyvissä ajoin. Lähestulkoon ensimmäisenä mahdollisena päivänä. En vain ollut ehtinyt tätä päivittää aikaisemmin. Sydämenmuotoiset kiitokset kuuluvat Vauva-arkea ja aviolemää-blogin Heidille!!!! Hän on se käsistään taitava, kauniita reseptejä kirjoittava yhden, pian toisenkin lapsen äiti. Kiitos Sinulle täältä Talosta järven rannalta! Ja voin kertoa, että olet juuri sopiva ihminen SLY-rinkiin!!! Saatekirjeessäsi kun pohdit asioita "ensikertalaisuuden nimissä". Kirjoitellaan!

Makeattoman kierroksen paketista löytyi vehnälesepaketti, luomugrahamjauhoja, mustapippuria, piirakkavuokia ja kuvasta puuttuva (unohtui jääkaappiin, anteeks) PAPRIKA-MAJONEESI.

Jälleen kerran reseptikortit olivat nätisti koristellut ja persoonallisella käsialalla tehdyt! Sain ohjeet seuraaviin piiraisiin: Sipulipiirakka, Broileripiirakka, Kinkkupiirakka ja Lapin poro-kinkkupiirakka. Namnamnam! Tulen näitä testaamaan. Itse asiassa yhtä jo maisteltiinkin iltapalalla hieman omin ideoin sovellettuna.

6 kommenttia:

 1. Oli mukavaa olla parinasi :) ja mukavaa että reseptit menevät kokeiluun :) tulen jatkossakin vierailemaan tänne blogiisi, kun täältä löytyy niin herkun näköisiä leipomuksia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivoista sanoista! Kuten todettu, tunne on molemmin puolinen...mulla on työn alla tässä se iltapalapiiraan postaus..

  VastaaPoista
 3. Herkullinen paketti aineksineen ja resepteineen :)

  - SLY25 emo

  VastaaPoista
 4. Asiallisen paketin ja makoisat reseptit sait!

  VastaaPoista
 5. Kivan paketin olet saanut! Ihana tämä teema, saa uusia suolaisia ohjeita :)

  VastaaPoista
 6. Piirakkareseptit ovat ikisuosikkeja, mukava nähdä minkä näistä piirakoista leivot. Vauvaarkeen sopivan joutuisia ohjeita ja toimii kaikenlaisten kahvitusten tai arki ja juhla tarjoiluksi. Todella kauniita käsintehtyjä reseptejä Heidi on tehnyt. Mukava lukea näitä paljastuksia.

  VastaaPoista