torstai 26. syyskuuta 2013

7-vuotiaan juhlatarjoilujaNuori herra 1.luokkalainen juhli viime viikonloppuna seitsemänsiä synttäreitään. Kakkutoiveena oli suklainen rekkakakku. Sisältö on todella sukalainen mousseineen. Kermaa taas ei tarvinnut olla "liikaa", joten siksi tällainen ratkaisu koristelussa.
Voileipäkakkua olen tehnyt useasti tähän perheeseen ja käytin taas tuttua turvallista ohjetta. Väleissä, paprikaa, suolakurkkua ja kinkkua. Täyteaineina lisäksi sekoitus kermaviilistä, ranskankermasta, tuorejuustosta, chilikastikkeesta ja muista mukavista mausteista...

3 kommenttia:

 1. Itse en olekaan koskaan maalannut kakkukuvaa. Olen täysin kädetön piirtäjä, enkä siksi ole edes lähtenyt yrittämään.. Hiukan kyllä houkuttaisi, näyttää tuo rekkakin onnistuneen hienosti! :)

  VastaaPoista
 2. Ja sitten vaan maalaamaan...jäljennä kuva elintarviketussilla leivinpaperille ja sen jälkeen painat kuvan massalle. Ei tarvitse olla kovin taitava piirtäjä edes. Aikaisemmin piirtelin vapaalla kädellä, mutta siistimpää tulee tällä tavalla. Kiitos vaan, kyllä poikakin auton tunnisti rekaksi :)

  VastaaPoista
 3. Vauhdikas kakku vauhdikkaalle 7-vuotiaalle :)

  t. SLY25 emo

  VastaaPoista