lauantai 23. helmikuuta 2013

SLY22 kierroksen eka paketti

Laatikollinen tavaraa talvipiknikille...
Tässä se nyt on, tämän kierroksen ensimmäinen, kieltämättä jo odoteltu pakettini. Parini oli onnistunut löytämään retkeilyyn sopivia tuotteita ja reseptejä. Lapseni ovat aina innolla avaamassa ja tutkimassa pakettien sisältöä. Tälläkin kertaa hekin saivat osansa eli salainen lähettäjä oli huomioinut perheemme koon ja "ikärakenteen"!
Paketissa oli kirjeen ja reseptien lisäksi:
pakastuspusseja, muffinssivuokia, suolakeksejä, vaahtokarkkeja, vaniljasokeria, ruokasoodaa, inkivääriä, pillimehuja ja superherkullista Tazza-kaakaota 4 annospussia.
 Ja täytyypä tunnustaa, että ensimmäiset herkuttelut tehtiin jo saman päivän iltapalalla. Tämän kuun aikana olemme kyllä hiihtäneet, luistelleet ja olleet pulkkamäessä sen verran, että otimme näiden reippailujen kunniaksi palkinnot tähän väliin ja jotain jäi vielä jemmaankin! Kiitos uudelle parilleni paketista! Ainakin kinkkupiiraita aion resepteistä kokeilla...

6 kommenttia:

 1. Kivan paketin on parisi sinulle kasaillut! Näitä pakettejä kyllä tosiaan jo alkaa ihan odottamaan, että koska omansa voipi hakea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Postilootalle menee joka päivä niin kevein askelin ja toiverikkaana...

   Poista
 2. Kiva, että paketti miellytti! :)

  Ensi kuun paketti onkin jo valmiiksi mietitty, täytyy kaikki vain vielä ostella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo kaakaot olivat varsinkin aika superb ja vaahtokarkit ja ja...wau, olet tehokas. Tulisipa jo maaliskuu!

   Poista
  2. Mulla on tapana alkaa suunnittelemaan paketteja heti kun saan teemat tietooni. :) Ja aina kun saan paketin postiin, niin alan toden teolla suunnittelmaan seuraavaa, ettei tule kauhea kiire niiden kanssa. :) Yritän kyllä saada sen aiemmin postiin kuin tässä kuussa!

   Poista
 3. Hienon paketin olet kyllä saanut =)

  VastaaPoista