Tein kinkkupiiraset suoraan voideltuihin muffinssipeltin kolosiin. |
Tuoksu ja maku olivat hyvät! |
Kinkkupiiraset
pohja:
100g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kermaa
. nypi rasva ja keskenään sekoitetut kuivat aineet ryynimäiseksi seokseksi. Lisää kerma nopeasti sekoittaen. Jaa taikina 12 osaan ja painele muffinssien/peltin pohjalle ja puoleen väliin reunoja.
täyte:
100g kinkkua
sipulia silputtuna
n 1dl persiljasilppua
4 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna
- ripottele taikinan päälle kinkku, sipulit, persilja ja tomaatit
liemi:
1,5 dl kermaa
100g sulatejuustoa
3 munaa
100g juustoraastetta
- sekoita liemen aineet keskenään. Jaa täytteiden päälle
- paista 175 asteessa uunin keskitasolla 20-30min tai kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin värin
Nams, onpa kyllä herkullisen näköisiä...
VastaaPoistaKiva, että reseptejä tuli kokeiltua! :)
VastaaPoistaMulla on tapana yleensä merkitä se, mistä itse alunperin olen ohjeen löytänyt. :)
Vaikuttaa hyvältä reseptiltä, pitääpä itsekkin näitä joskus tehdä! :)
VastaaPoistaEipä ole koskaan tullut mieleen idea käyttää muffinipeltiä näin, tätä ideaa tuleekin joskus jatkossa käytettyä
VastaaPoistaOnpas kauniin näköisiä -hyvä idea laittaa muffipellin kolosiin :) Taidan minäkin kokeilla seuraavalla kerralla kun kinkkupiiraita teen :)
VastaaPoistaTällaiset pienet piiraset ovat mukavia....voi syödä pari kolme :D
VastaaPoista