perjantai 2. marraskuuta 2012

Voiko tämä olla totta?

Siis onhan tämä uskottava! Eilen 1.11.12 oli SLY21 kierroksen eka postituspäivä ja tänään 2.11.12 minun postilaatikossani on jo paketti!!!! Wau, minkä parin sainkaan...
Häkeltyneenä edellämainitusta availin pakettia vapaapäiväni kunniaksi ja sisältö oli IHANA. Niin hempeän värinen, etteihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle.

Laatikossa oli: kaksi hienointa ikinä näkemääni patalappua.  Näissä tietenkin aiheeseen kuuluva kuviointi. Pakattuna oli myös kahden sävyisiä muffinsivuokia. Koristeluun liittyen iso paketti pursotuspusseja kolmella erilaisella muovityllalla. Mukana oli myös tarjoiluun liittyen "muffin wrap" papereita. Ihania vihreänsävyisiä! Säästyisivätköhän nämä tyttären synttäreille, joihin tosin on vielä matkaa...tuskin. Lapsille oli mukaan sujautettu muumitikkarit. Iso kiitos myös heidän puolestaan! Huomenna onkin karkkipäivä. Mukana oli kortti, joka oli hauskasti suljettu punaisella sinetillä. Nyt se on auki, sillä kortti näkyy kuvassa etualalla ja siinäkin kuvassa yllätysyllätys: muffineita!
Sokerina pohjalla oli se, jota arvostan kaikkein eniten. Parini oli koonnut minulle ohjekirjasen, joka oli täynnä toinen toistaan ihanampia reseptejä. Mukana myös kuorruteohjeita sekä amerikkalaisten kuppikakkujen ohjeessa tarvittava muuntotaulukko. Reseptien välissä oli kivasti parini "omia juttuja". Tämä oli mielestäni aivan huippuidea. Liputan AINA kädentöiden puolesta. Tähän oli paneuduttu ja minun takiani on kulutettu aikaa aika kauan. Vihkonen oli meinaan aika paksu. Useampi ohje menee kokeiluun!!!!
Isoiso kiitos Sinulle, uusi salainenleivontaystäväni!

Pikku kissanpoikanen toteaa, että tässä on hyviä kuorruteohjeita.

Tässä esimerkki muuntotaulukosta.

14 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että paketti on ollut mieleinen! Innolla täällä odottelen, että millaisia muffinsseja pyöräytät ;) Rakastuin muuten itsekin noihin patalappuihin ensisilmäyksellä.... :D

    VastaaPoista
  2. Hieno alku kierrokselle !
    Minäkin odottelen muffinssejasi :D !

    VastaaPoista
  3. On kyllä supersuloinen paketti. Näiden avullahan tekee jo vaikka kuinka hienoja kuppikakkuja, vaikkapa kilpailuunkin ;)

    Tuo kissanpentu on kyllä niin ihana. Oih ja voih.

    VastaaPoista
  4. Ihana paketti ja suloinen kissa. Tässä on kyllä nähty aikaa ja vaivaa. HIENOA!!!

    VastaaPoista
  5. Superhyper nopea posteljooni ollut asialla ;) Upea paketti!

    VastaaPoista
  6. Todella hienon paketin olet saanut ja nuo patalaput on iiihana =) Oli kyllä nopea toimitus paketilla

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat nuo patalaput! :) Muutenkin tosi ihana teemaan liittyvä paketti. Innolla odotan noita muffinejasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupasin lapsilleni, että huomenna tehdään muffinsseja...katotaanpa sitten huomenissa tuleeko niistä julkaisukelpoisia ;)

      Poista
  8. Voi miten ihana teeman mukainen paketti! Jäädään odottelemaan muffinsseja...!

    VastaaPoista
  9. Todella mahtava paketti teeman mukaan! IHANA!

    VastaaPoista
  10. Varmasti tuosta paketista saa kaikkea ihanaa taiottua :) Ja ihanan värinen pieni kisu :)

    VastaaPoista
  11. Nuo patalaput, voi vitsit miten mahtavat! Sly:si voisi hieman valaista mistä tuommoisia on löytynyt..? ;) Patalappujahan ei ole koskaan liikaa.
    Tuommoiset kertakäyttöiset pursotuspussit on todella käteviä, ei semmoisia rasvaisia pusseja jaksa pestä ja kuivata, itsekin käytän nykyään vain noita kertiksiä, samoin alan koulussa käytämme semmoisia.
    Ohjekirjanen on mukava kun se on itse tehty, ja sisältää ilmeisen hyödyllistä tietoa kuten tuon muuntotaulukon. Ja selvästi hyviä ohjeita kun kissakin niistä kiinnostui.

    VastaaPoista
  12. Ihanan teeman mukainen paketti! ^_^ Tää muffiiniteema tuo kyllä mukanaan ylisöpöjä paketteja, eihän tuollaisista herkullisuuksista voi olla pitämättä!
    Parisi on kyllä ihailtavan reipas kun noin nopeaa toimintaa paketin postittamisessa! Hyvää loppurinkiä sinulle! ^_^

    VastaaPoista