keskiviikko 8. elokuuta 2012

Paketti salaiselta leivontaystävältä

Liityin leivontabloggaajien keskuudessa olemassaolevaan Salainen Leivontaystävä rinkiin. Tämä on jännää ja ilmeisen koukuttavaa puuhaa. Kolmen kuukauden ajan lähetämme paketin parillemme eri teemoilla. Eilen hain postissa odottavan ensimmäisen paketin kotiin. Jännitystä riitti kuin jouluna...Kauniisti kuvioidun paketin uumenista esille tuli minua kovasti miellyttävä sisältö! Tämän elokuun paketin aiheena on luonnon/puutarhan antimet.

Ja sitten paketin sisältöön. Mukana oli hillosokeria, jota todella kuluu tässä huushollissa. Puutarhassa on marjoja ja metsän antimiakin hyödynnetään. Lettujauhoja tulee varmasti käytettyä, koska vadelmahillon kanssa on saatava lettuja. Vadelmia on tällä tontilla reilusti. Parini oli lähettänyt myös fiksusti säilöntätarroja marjaisilla kuvilla. Toivottavasti hilloa on vielä säilöttäväksi herkuttelevan perheeni jäljiltä...Pursotuspusseista olin erityisen iloinen. Olivat juuri loppumassa ja parillani lienee selvännäkijän kykyjä tai muuta vastaavaa, kun osasi näitä pakettiin sujauttaa mukaan.
Erityiskiitos myös Jaffa-suklaakekseistä. Nämä ovat tyttäremme suurinta herkkua, joten muut saivat olla todella nopeita paketin avaamisen jälkeen. Nautiskelimme jo puolet iltapalalla...Ja sitten vielä sain mielenkiintoisen pussukan eli pakastekuivattuja mansikoita. Aivan uusi tuttavuus! Saatanpa  maistamisen ohella kokeilla leivonnassa, kuten paketin lähettäjä vihjaisi. Mukana oli myös kauniille paperille kirjoitettu saatekirje. Kuvan vasemmassa alakulmassa näkyy paperin koristepuoli, joka ei tietenkään pääse oikeuksiinsa pienessä kuvassa. SUURI kiitos salaiselle, vielä tuntemattomalle parilleni hyvin kootusta paketista!!!

Cake-lehdestä bongasin näitä olympiahenkisiä muffinseja.
Yläosassa oli värikäs kakku, mutta nämä alaosan kuppikakut miellyttivät eniten silmääni.

10 kommenttia:

 1. Hyvin on aiheen mukaan koottu paketti ja hyvin osunut sinulle sopivaksi... Cake-lehtikin löytyy :)

  t: Redrose-Emo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä kanssasi! :) Todella kiva idea tällainen rinki...tää ois jo koukussa...

   Poista
 2. Tosi kiva paketti! :)

  Tähän todellakin jää koukkuun! :) Itse olin viime kierroksella mukana ensimmäistä kertaa ja ei kyllä osaisi enää olla ilman pakettien suunnittelua. :P Eiköhän tää kotileipuri tule olemaan mukana joka kierroksella, ellei tuu jotain pidemmällä tähtäimellä (esim raskaus). :P

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin oot saanut!
  Ja tämä sly-homma on kyllä niin kivaa että!
  Muffinssit näyttää kivoilta, tuo lehti on varmasti tosi mielenkiintoista luettavaa!

  VastaaPoista
 4. SLY:hyn todellakin jää koukkuu...minäkin ajattelin, että kokeilen vain kerran, mutta enää ei malta lopettaa.

  Nuo pakastekuivatut mansikat sopivat loistavasti esim. munkkeihin: http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/toukokuu_2010/fi_FI/mansikkaiset_munkkitikut/

  VastaaPoista
 5. Pakestekuivatut mansikat ovat herkkua sellaisenaankin! Kiva paketti!

  VastaaPoista
 6. Kivan paketin olet saanut ja mukavaa että lähdit rinkiin mukaan.

  VastaaPoista
 7. Täälläkin on yksi ensi kertaa mukana oleva, ja tuntuu että olen myös jo koukussa tähän. :) Nuo kertakäyttöiset pursotuspussit ovat hirmu käteviä, ja niihin mahtuu hyvin tavaraa sisälle niin ei tarvitse ihan kokoajan olla täyttämässä pussia lisää.

  VastaaPoista
 8. Huippu paketin olet saannut ja onnea ekäkertalaiselle ringissä. Tähän jää kyllä koukkuun!!!

  VastaaPoista
 9. Mukava paketti! ja tosiaan tähän jää koukkuun ;).
  Itse vedän sny-rinkiä neljättä kertaa ja tiedä, koska maltan lopettaa.. joten piti keksiä jokin kierto, mihin lähtee mukaan ja nyt on kolmas kerta, kun osallistun sly-kierrokselle.

  VastaaPoista