lauantai 21. toukokuuta 2016

Marsipaaninen possu

Uusi Angry Birds-leffa on innoittanut erästä nuorta miestä niin paljon, että hän halusi synttäreilleen vihreän possun. Päällinen on päärynän makuista marsipaania. Täyte oli sankarin lempparia: kinuskimousse ja banaani. Moussesta tuli niin herkkua, että kirjaan sen testattavaksi!

Kinuskimousse
4 dl kermaa
2 dl fariinisokeria
100g tuorejusutoa
2 liivatelehteä
1/4 dl vettä

- laita puolet kermasta ja fariinisokeri kattilaan, kuumenna sekoitellen, kunnes kiehuu, keitä vielä pari minuuttia sen jälkeen
- jäähdytä vesihauteessa - tarvittaessa jääkaapissa
- vaahdota toinen puoli kermasta ja sekoita tuorejuustoon
- vatkaa kylmää kinuskikastiketta sähkövatkaimella täydellä teholla, kunnes kastike paksuuntuu
- seuraa rakennetta, ettei mene rakeiseksi
- sekoita kinuskivaahto kerma-tuorejuustoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti