perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukuun paketti kierroksella 29


Oli taas se aika kuukaudesta, että kipitin innoissani postiautomaatille hakemaan ihanaista pakettiani. Ja sitä se todellakin oli! Monesti, kun availen näitä paketteja, tulee mieleen, että osaakohan sitä oikeasti itse antaa niin paljon toisille kierroksella oleville, kuin itse saa näistä avattavista yllätyksistä. Tuntuu, että paketit ovat aina vaan runsaampia! Sitten alkaa miettimään, että mitäs minä laitoinkaan sinne lähettämääni osoitteeseen. Alkaa funtsiminen: tykkäsiköhän parini? Tarvitsikohan hän lainkaan sellaista? tulikohan laitettua liian tylsiä juttuja ja liian vähän?

No joka tapauksessa...huokailin syvään ja hartaasti avatessani pakettia (jälleen ekaluokkalaiseni avustuksella)! Tässä tulee kuvasatoa, niin näette: että huokauksiin oli aihetta:


Söpö tonttunen toivotti pussukoissa hyvää joulua. Kiitos "tontulle". Kahdessa ei ollut parin kirjoittamana mitään, joten...tuumasta toimeen ja kurkkaamaan niiden sisälle. Seuraavassa kuvassa näette niiden sisällön. Yhdessä luki parini toivomus, että lahja avattaisiin vasta jouluna. Se on tuo edessä oleva, jossa on kaunista nauhaa. Kyllä minä jaksan odotella, don't worry. Jos ei joulupukki tuokaan minulle yhtään lahjaa, niin voin olla onnellinen: minulla on pari, joka ainakin muisti erikseen joululahjalla kaiken muun lisäksi! SUURI KIITOS! Kuvan yläkulmassa on söpö ja käytännöllinen itse tehty leipurinlahja. Muffinssin ainekset on pakattu tuohon lasipurkkiin. Kirjeessä mainittiin, että purkki jäi pieneksi, joten sain ison pussin Wiener Nougat Crushia, jota lupaan lisätä muiden ainesten sekaan. Tämä on ihana idea! Tack så hemskt mycket!



 
Ja tässä lahjapussukoiden sisältöä! Katsokaa, mikä määrä. Edessä oik. glögimaustetta, mantelirouhetta, kaakaoruusu-, ja lehtikoristeita ja tähtianiksia. Takarivistä löytyy kanelitankoja, kardemummaa, inkivääriä, neilikkaa ja kanelia. Näille kaikille löytyy ihan varmasti käyttöä. Erityisesti kanelitanko ja tähtianis oli ostoslistallani joulun juustohyydykekakun koristelua varten. You knew that!



Ostoskanavaa lainaten: eikä siinä vielä kaikki! Mukana oli vielä muffinssivuokia ja ihana koristelupakkaus, jolla voin loihtia muffinsseille talvisen ilmeen. Kuvassa tuo wiener nougat crush pussi, josta jo mainitsin sekä superherkut minttutäytteiset suklaanapit. Tätä jo vähän mieheni kanssa salaa maistelin yhtenä iltana (lue: lapset nukkuivat ja me etsimme kätköistä tämän...). No, saivat ne lapsetkin jotain: keskellä olevat suklaatikkarit ilostuttivat 10v tyttöä ja 7v poikaa kovasti koulupäivän jälkeen välipalan yhteydessä. Kiitos siis niistä(kin)!
Ohjeina tällä kertaa oli lumihiutalekakku (johon kuluu noita maustepussukoita ja koristeita), joulusinappi ja lumiset Domino-tryffelit. Pisteenä i:n päällä oli vielä kaunis leivonta-aiheinen kortti.

Kiitos ja arvostus on jälleen suuri Sinua kohtaan tuntematon Ystäväni! Teit joulumielen minulle paketillasi. Toivottavasti Sinua kohdellaan yhtä hyvin kuin minua! Oikein mukavaa joulun odotusta ja tunnelmallisia hetkiä Sinunkin jouluusi!

13 kommenttia:

  1. Samoja ajatuksia täälläkin aina kun katselee muiden paketteja että oliko oma lähettämä tylsä, liikaa samoja juttuja/toistoa, olenko keksinyt mitään uutta kivaa jne =) mutta itselläni ainakin ollut näillä kahdella kierroksella loistavat parit, samoin tuolla toisessa vaihdossa... =) odotan aina yhtä innoissani pakettia että mitä uutta tällä kertaa =)
    Ihanan paketin olet taas saanut, kauniissa pusseissa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ex-parini...mä luulen, että täällä ringissä oleva porukka kuitenkin leipoo niin paljon, että kyllä ne tuotteet joskus tulee käytettyä - tarpeeseen ne tulee aina tähän osoitteeseen ainakin! hauskinta on juuri tuo kutkuttava odotus ja yllätyksenomaisuus...tunnelmallista joulunodotusta Sinullekin Wiivuska!

      Poista
    2. Kiitos, samoin sinne <3 Kyllä vaan kaikkea tulee jossain vaiheessa käytettyä vaikkei heti kyseisen kuukauden kohdalla =) ja mausteita ym perusleivontajuttuja kuluu varmasti enemmän ja vähemmän jokaisella =)

      Poista
  2. Hauskasti tunnelmoitu paketti!

    Mielestäni, Wiivuska ja Jotusu, lähettelette todella ihania paketteja omille pareillenne, joten madaltakaapa rauhassa omaa kritiikkiänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos emo <3! Nautihan Sinäkin joulunodotuksen tunnelmista...

      Poista
  3. Ihana paketti! Olen itsekin mietinut sama kuin Wiivuska, mutta olen ensimmaista kerta ringissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vasta toista kertaa =) Ja olen ensi kierroksellakin mukana =) Kiva että lähdit mukaan =) Olen käynyt sinunkin blogia lukemassa =) Tarkoituksena olisi tutustua tarkemmin sinun ruokaohjeisiin jahka saa nää pyhät pois jaloista =)

      Poista
  4. Ihanaa jos paketti miellytti, eka kertaa mukana niin kyllä tulee vinkkejä kerättyä osallistujien paketeista :) Oikein tunnelmallista Joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestiko? No, jos ekaa kertaa olet mukana, niin sitten olet luonnostaan ammattilainen muiden iloiseksi tekemisessä ja idearikas persoona!

      Poista
  5. Ihana paketti sinullakin, jouluiset värit ja mausteet ja kaikki.

    Tuttu tunne, vaikka olen ollut mukana yli 10 kertaa mutta joka kerta samat mietinnöt ja tuumailut. Kun sitä haluaa, että pari on tyytyväinen ja tykkää :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana paketti!! ja niin paljon kaikkea kivaa jouluista!!!

    VastaaPoista
  7. Ihana jouluinen paketti ja ajateltu ja paketoitu ihanasti =)

    Onnellista Uutta Vuotta!

    VastaaPoista