lauantai 20. syyskuuta 2014

SLY28 syyskuun paketti

Tässä on minun syyskuinen SLY-pakettini. Nyt on taas syytä olla kiitollinen paristani. Ihania juttuja sain tälläkin kertaa! Ja selkeästi oli esitietolomakettakin luettu :)...
 Kuukauden teemahan on omena ja kaneli. Ajankohtaisina ohjeina sain seuraavat: omenahillo, yllätys kanelilla maustettuna, omenajäätelö, omenapiirakka ja samettinen omenayllätys. Tuo viimeinen kuulosti niin herkulta, että sitä teen perheelleni hyvinkin pian.

Paketista paljastui seuraavaa: hillosokeria ja kanelia, joista jälkimmäistä voi käyttää kaikkiin em resepteihin. Omppujätskin tekoon taas puolestaan kuluu glukoosisiirappia. Mukana oli syötävän söpö hillopurkki, jossa marjojen lisäksi teksti homemade! Ja syötävän hyvä musta pussikin paljastui pahvilaatikon kätköistä...merkkarimix!!! Tämä on minun ja mieheni salainen, pimeä pussi iltaisin telkkarin ääressä - ihmeen kauan se on kestänyt kahden käytössä... :) Ei-syötävää osastoa edusti ihanan tuoksuiset omenatuikut. Mikä idea sisällytetty tähän teemaan!!!! Wau. Kaiken kruunasi Marimekon pinkkivalko-raitainen käsipyyhe.

Olen kiitollinen paketista ja niiata niksautan syvään - postaus hieman viivästyi, mutta sainpahan vaan senkin nyt tehtyä. Ensi kuussa sitten saankin jo tietää, kuka näitä paketteja lähettelee ja mistä päin Suomenmaata...

4 kommenttia:

 1. Ihanaa - niiaa niksautat - tuon paketin edessä se kyllä kannattaakin Ü

  VastaaPoista
 2. Mie olin jo, että nythän se myrkyn lykkäs, että pidettiinkö paketista yhtään, kun ei alkanut näkyä :D. Miekö malttamaton. En yhtään.

  Mie hieman hymyilen, koska paketin pehmikkeeksi käsipyyhkeen laitoin, mutta jos käyttöön tulee, niin vielä parempi :).

  Viimeinenkin paketti on jo suunnitteilla.

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti kokonaisuus ja tosi herkullisen kuuloisia ohjeita =) Itse jotenkin omenaherkkuihin tullut himo :D

  VastaaPoista