lauantai 14. kesäkuuta 2014

SLY27-kierros, jäätelöpaketti

Kesäkuun SLY-teemana on "jäätelökesä". Sain ahkeralta pariltani paketin jo joitakin päiviä sitten, mutta postaus tulee hieman viiveellä...
Mukana oli monia reseptejä itse tehtäviin jäätelökesäherkkuihin! Ohje oli varsinaiseen jäätelöön (tätä kokeilen ihan varmasti!), vihjeitä jäätelön maustamiseen, ohje jäätelötötteröiden tekemiseen sekä ohjeita jäätelön kavereiksi sopiville sitruunaiselle päärynähillolle, vaniljaiselle raparperimarmeladille, sokeroiduille appelsiineille ja kirsikka-lakritsihillokkeelle. Täytyypä todeta, että salainen parini oli todella miettinyt reseptejä ja paneutunut erilaisiin ohjeisiin. Kiitos siitä!!!

Paketin sisältä löytyi jätskiannosten varalle kinuski-, ja lakritsikastikkeet ja sukalaisia koristeita. Jätskin maustamiseen hienosti sopivat kuivatut mansikkalastut ja vaniljatanko. Varsinaisen jäätelön tekemiseen oli mukana glukoosisiirappia. Tervehdyskorttikin oli kaunis. Kelpasi siitä lukea salaisen ystävän kesäterveisiä...

En ole koskaan itse valmistanut jäätelöä, mutta nyt sain sellaisen ohjeen, joka vaikuttaa aika helposti valmistettavalta ilman jäätelökonettakin. Kiitos ystäväiseni kattavasta paketista! Aion tehdä vielä tänään tuota jätskiä yllärinä lapsille, jotka palaavat muutaman päivän päästä mummolasta keäslomalta. Jää nähtäväksi, onko sitä enää silloin...täytyy tehdä sitten uusi annos, jos testijätski katoaa pakkasesta aikuisten toimesta :)


6 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja paljon herkullisia ohjeita =)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivaa että paketti pääsi ehjänä perille ja pidit siitä! Innostuin aiheesta aika tavalla, ja reseptejä tuli mukaan sitten monta... :) Toivon leppoisia herkutteluhetkiä sinulle ja perheellesi!

  sly:si

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti ja herkullisen oloisia reseptejä!

  VastaaPoista
 4. Kiva teemapaketti !
  Jäätelön tekeminen ei ole niin mahdottoman vaikeaa - ja töttöröitä tai vohvelikuppejakin on kiva tehdä. Minulla on edessä samat kujeet Ü !

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan paketin olet sinäkin saanut.

  VastaaPoista
 6. Kesäisen ihana paketti. Kuivatut mansikat ovat tosi hyviä...

  VastaaPoista