perjantai 14. joulukuuta 2012

Joululahja salaiselta leivontaystävältä

Pakettikortti tästä ihanasta paketista oli tullut jo 4.12. Samana päivänä, kun perheemme lensi lomailemaan aurinkoon. Eilen vasta ehdin tämän ihanuuden hakemaan. Sisältö oli upea ja ajatuksella sekä yhtenäisellä ajatuksella/somistuksella koottu. Parini on aikamoinen kädentaitaja ja selkeästi jouluihminen! VALTAVAN ISOT kiitokset tästäkin paketista!!!!! Joulumieli tuli paketin avaamisessa.

Jälleen kerran SLY oli koonnut jouluisia ohjeita itse tehtyyn joulun reseptit ja vinkit kirjaseen. Olin juurikin ajatellut kokeilla jouluhalon tekemistä ja kas - siellähän oli mukavankuuloinen, selkeä ohje kuvineen kaikkineen! Paketin kiehtovin ja uusin tuttavuus minulle oli nuo "teräsputkilot" eli cannoloputket. Kyseiset herkut ovat täytettyjä pikkuleipiä, joiden kuoret tehdään noiden putkien avulla. Me like!!! Kokeilen ehdottomasti, sillä vihkosessa oli myös näihin ohje ja vihjeitä. Vihkosen kannen tonttuteemaa myötäilivät servetit ja muffinsivuoat. Hauskannäköisiä veijareita! Sain myös muffarivuokia söpöllä pilkkuteemallaKanelia kuluu tässä perheessä korvapuustien leipomiseen paljon, joten tarpeeseen tuli. Joulupuuroonkin täytyy säästyä vähäsen. Joten tattis tästä jouluisesta mausteesta myös! Kädentaitaja ystäväiseni oli askarrellut myös kauniin tuikkulyhdyn, joka kuvassa keskellä. Mukana oli myös kortti samalla tonttuteemalla, kuin muukin matsku. Kortissa kultaisin kirjaimin yksi kauneimmista joulurunoista, jonka olen lukenut:

"Matka joulun salaisuuteen alkaa hiljalleen.
On kuin joku koskettaisi syvään kaipaukseen.
On kuin joku sýtyttäisi yöhön kynttilän.
Liekin, joka valollansa voittaa pimeän."

5 kommenttia:

 1. Hihi, mä ihastuin noihin tonttuihin ihan valtavasti ja sen varmaan huomaakin... :D Niitä löytyy itseltäkin aikalailla ;)

  Mukava huomata että paketti on löytänyt perille, mä jo hetken pelästyin että oon kirjottanut osoitekorttiin jotain ihan mitä sattuu kun postaus ei tullutkaan heti. ;) Mutta toivottavasti teillä oli rentouttava loma etelän lämmössä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluinen. :) Noiden cannoloputkien kokeiluasi jään mielenkiinnolla odottamaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis jouluinen yhdistelmä! Parisi on ajatuksella sen sinulle koonnut! Enpä ole koskaan kuullut tuollaisista cannoloputkista. Nyt vain sitten kokeilemaan! Minäkin jään mielenkiinnolla odottamaan... :)

  VastaaPoista
 4. Oli varmasti ihana palata lomalta kotiin kun siellä odotti noin jouluinen paketti!

  VastaaPoista