torstai 18. lokakuuta 2012

Siilikakku

Sain pyynnön tehdä Janikan 9-vuotisjuhliin siilikakun. Tyttö pitää kyseisistä eläimistä ja hänellä on paljon siilipehmoja. Pohjana on sama sacher-pohja kuin edellisen päivän nimipäiväkakussakin. Täytteeksi tyttö toivoi suklaavaahtoa ja vadelmia. Kuinka ollakaan SLY-parini lähetti juurikin tässä kuussa paketissaan Dr Oetkerin suklaamousseainekset. Se oli helppo valmistaa. Maito-kermaseokseen vatkasin jauheen ja annoin hetken hyytyä. Kiitos tästä helposta ja herkullisesta täytevaihtoehdosta leivontaystävälleni. Piikit siilissä ovat suklaata. Pää ja sen koristeet sokerimassaa.Piikikäs, suklainen siili ylhäältä päin kuvattuna.
Siili on "tyttömerkkinen", kuten ripsien pidennyksestä ja timanteista voi päätellä.
 

7 kommenttia:

 1. Kiva idea laittaa suklaata piikeiksi noin!

  VastaaPoista
 2. Näyttääpäs herkulliselta! Kiva siili-idea! :) Ja ompas mukava että pääsit jälleen hyödyntämään pakettia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivoista kommenteista. Tämän kakun teossa vaivasi aikamoinen aikapula...kun tarvis niitä oikeitakin (lue: koulutukseen viittavaa duunia)töitä käydä tekemässä! Palastelin vaan suklaata ja laitoin välillä pakkaseen kylmenemään, kun meinasi sulaa käsiin.
  Niina: mietin pitkään, että mistä teen sen "suklaavaahdon", jota sankaritar toivoi...ja kas, Sinulta tupsahti ne mousseainekset, kuin tilauksesta - jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on todella kivan näköinen kakku ja tosiaankin hauska idea nuo suklaapiikit.

  Hyvin ajoitettu suklaamousseainesten saapuminen :D

  VastaaPoista
 5. Todella ihana kakku ja hyvin taas paketin aineita saatu käytettyä =)

  VastaaPoista
 6. Upea siili! Tosi ihana, ja varmasti vielä herkullinenkin!

  VastaaPoista