sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Jokaisella ihmisellä pitäisi olla...

...sellainen salainen leivontaystävä kuin minulla on!!!

Hain postista SLY20 toisen paketin. Postintädin kanssa kehuttiin kilpaa tuota paketin ihanaa väritystä ja kuviointia. Jo siitä tulin hyvälle mielelle. Ja kun kissan kanssa kotona avattiin paketti, olin vieläkin onnellisempi tästä salaisesta ystävästäni. Niiiiin tarpeellisia juttuja sain taas laatikon täydeltä!
Mukana seurasi kauniille paperille tulostettu kirje, jota tässä lainaan muidenkin iloksi:

Kaikkien kolmen paketin yhdistävä tekijä on säilöntä ja teemana SLYllä on "satokauden maut talteen". Ja tämähän passaa minulle kuin nenä päähän!!! Kiitos.
Mukana oli myös 2 reseptiä, joihin kuluu paketissa tulleita kanelia, soodaa, leivinjauhetta ja vaniljasokeria. Väriteemaan sopivia lautasliinoja sain myös syksyn kattauksiin. Samoja syksyn värejä löytyy  myös kivassa ötökkäsuojassa. Hillo-marmeladisokeri ja pussinsulkijat ovat paketin punaisena lankana, jotka jatkavat edellisen paketin säilöntäteemaa...Kuvan keskellä on minun herkkuani eli Belgialaista suklaata. Voitte olla varmoja, että tämä rasia avataan vasta, kun lapset ovat nukkumassa!!! Ja sitten. Sain tuliaisia Norjan matkalta: kuppikakkupaketti, jota kissa kuvassa haistelee. Mukana seurasi myös teko-ohjeiden suomennos (kiitos, tuli tarpeeseen. Norjan taitoni ovat vähän ruosteessa..).

Syyskuun väriteemaan sopinee myös tuo meidän oranssinvärinen kissa, jolle lapset keksivät nimen: Kinuski.

9 kommenttia:

 1. Ihanaa kun parisi on saanut sinut noin iloiseksi :) ihanan paketin olet saanut =)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että pakettini jälleen ilahdutti sinut! :) Vielä kun kuukauden maltat odottaa, niin sitten selviää, että kuka täällä sinulle kirjoittelee. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, minä olen niin pienistä onnellinen ja tämäkin paketti oli minulle niiiin ISO juttu!!!

   Poista
 3. Mitä maukasta mahtanet keksiä paketin sisällöstä ?

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen paketti sinullekin tupsahtanut ja ihanat tuliaisetkin vielä...

  VastaaPoista
 5. Voi kun kiva paketti!
  Ja ihana Kinuskikissa ;D

  VastaaPoista
 6. Suloinen kissa ja hauska paketti :)

  VastaaPoista
 7. Ihania nämä sly-kierrokset, kun ihmiset kilpaa hymyilevät ja hehkuttavat pakettejaan :) Ja kyllähän tuota hehkuttaakin, aivan mahtava ja hyödyllinen olikin!

  VastaaPoista