Sain SLY-pariltani niin tuiki tarpeellista hillosokeria. Marjasadosta on nyt keitelty hilloa, tehty mehua, syöty sellaisenaan, maustamattoman jogurtin kera ja laitettu erilaisiin piiraisiin. Tässä kuitenkin ne hillot/hyytelöt, joihin laitoin saamaani hillosokeria. Herukkahyytelön reseptiä kaipaili äitini, joten tässä tämä hänelle ja kaikille muillekin:
Mustaherukkahyytelö:
1kg marjoja
8 dl vettä
- keitä 15 min
survo joukkoon 2kg sokeria
- kiehauta
|
Mukava mökkinaapuri antoi herukkahyytelön reseptin. |
|
Vadelmahilloa ja mustaherukkahyytelöä, olkaa hyvät.
|
Hyvin tullut hillosokeri käyttöön. Itse innostuin kanssa tekemään hilloja ekaa kertaa Leivontafoorumin haasteen myötä ja SLY:n teeman myötä :) Ja kun pakkaseen ei mahdu kaikkea niin siksi myös hilloiksi ja vanhempien kellariin mahtuu :D Mustaherukka niin hyvää :P
VastaaPoistaVoi miten ihanaa, että hillosokerikin on tullut käytettyä. Voin vain kuvitella sen ihanan marjaisan tuoksun, joka keittiössäsi on leijaillut viime päivinä! :) t. Salainen leivontaystäväsi
VastaaPoistaHei Sinä ihanainen salainen ystäväni! Siis niin oikea ainesosa tämä hillosokeri minun tarpeisiini...Kauniisti kiitän taas!
Poistat. tyytyväinen ystäväsi
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista