lauantai 18. elokuuta 2012

Hilloa marjasadosta

Sain SLY-pariltani niin tuiki tarpeellista hillosokeria. Marjasadosta on nyt keitelty hilloa, tehty mehua, syöty sellaisenaan, maustamattoman jogurtin kera ja laitettu erilaisiin piiraisiin. Tässä kuitenkin ne hillot/hyytelöt, joihin laitoin saamaani hillosokeria. Herukkahyytelön reseptiä kaipaili äitini, joten tässä tämä hänelle ja kaikille muillekin:
Mustaherukkahyytelö:
1kg marjoja
8 dl vettä
- keitä 15 min
survo joukkoon 2kg sokeria
- kiehauta


Mukava mökkinaapuri antoi herukkahyytelön reseptin.

Vadelmahilloa ja mustaherukkahyytelöä, olkaa hyvät.














































4 kommenttia:

  1. Hyvin tullut hillosokeri käyttöön. Itse innostuin kanssa tekemään hilloja ekaa kertaa Leivontafoorumin haasteen myötä ja SLY:n teeman myötä :) Ja kun pakkaseen ei mahdu kaikkea niin siksi myös hilloiksi ja vanhempien kellariin mahtuu :D Mustaherukka niin hyvää :P

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanaa, että hillosokerikin on tullut käytettyä. Voin vain kuvitella sen ihanan marjaisan tuoksun, joka keittiössäsi on leijaillut viime päivinä! :) t. Salainen leivontaystäväsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sinä ihanainen salainen ystäväni! Siis niin oikea ainesosa tämä hillosokeri minun tarpeisiini...Kauniisti kiitän taas!
      t. tyytyväinen ystäväsi

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista