Minä kuuluin niihin onnekkaisiin, jotka saivat suklaista postia Royalilta juuri ennen joulua. Yllätyspaketissa oli ohje erittäin suklaiseen Royal-kääretorttuun. Royal chef Vesa Parviainen lanseerasi tämän joululeivonnaisohjeeksi, mutta meillä tämän herkun suunnittelin tarjottavaksi juuri tähän ajankohtaan: huomisille mieheni synttäreille! Vielä en ole tätä maistanut, mutta lyönpä vetoa, että maku on aika täydellinen. Niin paljon upotin suklaata tämän tortun sisuksiin.
torttupohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäajuhoja
0,5 dl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
- vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
- sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi vaahtoon, sekoita tasaiseksi
- levitä uunipeltille, paista 180c, noin 10min
- kääri lämmin pohja pyyhkeen avulla rullalle ja anna jäähtyä
täyte:
80g voita
3,5 dl tomusokeria
3 Royal maitosuklaapatukkaa (punainen)
3 rkl kaakaojauhetta
120g maustamatonta tuorejuustoa
- vaahdota huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa
- lisää sulatettu suklaa, kaakaojauhe ja tuorejuusto
- vatkaa tasaiseksi ja pidä huoneenlämmössä
suklaakuorrutus:
8 Royal-tummasuklaapatukkaa (sininen)
2 dl kermaa
- kiehauta kerma ja kaada paloiteltu suklaa päälle
- anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi ja kiiltäväksi
Kääretortun kokoaminen:
- avaa rulla, levitä täyte ja kääri takaisin rullalle
- tasoita päät, levitä kuorrutus, voit tehdä esim. haarukalla kuvioita
- koristele
- tässä koristeena karpaloita, valkoisia suklaasydömiä, punaista koristeglitteriä ja Royal-maitosuklaanpalasia
Hieno toteutus minun mielestä kääretorttuinen, olematta 'halko'.
VastaaPoistaPidä kielestäsi kiinni :D kun maistat !
Kiitos! Nuo karpalot sopivat tähän erinomaisesti. Kuten muistat ja totesitkin..."suhteellisen makean" tortun kanssa nuo happamat marjat olivat just hyviä...mielettömän hyvää!
PoistaKaunis toteutus =)
VastaaPoistaOikein Hyvää Uutta Vuotta!!!
Hieno!!!! Olen kanssasi samaa mieltä siitä että makeaan sopii hapan maku kaveriksi tosi hyvin!!!!
VastaaPoista